Завршна свечаност матураната

До јуче прваци, данас већ одрасли људи  који напуштају средњошколске клупе. Неки ће своје одељење памтити као велику породицу, дивне људе, искрене пријатеље. Растанак ће остати чувар протеклог времена, а њихова будућност ће кренути пут нових успомена, људи и времена. Како професори кажу, памтиће се ова генерација.

Ученици млађих разреда су својим наступима испратили другаре, разредне старешине своје ученике, а директор је најуспешнијима уручио награде.

Ове године је за ђака генерације изабран Димитрије Спасић (4/5) коме је као и Христини Тонић (4/7) уручена диплома ,,Вук Караџић”, а за спортисту генерације је изабрана Сања Марковић (4/6).

Награђени су још и ђаци репортери Анђелка Јанковић и Арсеније Илић , али и најбољи матурски радови из историје ( Ленка Мркић ,4/1, за рад ,,Прота Милутин Банић“), српског језика и књижевности (Pодифцис-Нађ Марија, 4/1, за рад ,,Појединац, породица и друштво у роману Нечиста крв Боре Станковића”) и биологије ( Петар Јовановић ,4/6, за рад ,,Ароматичне биљке”). Награду за најбољи писмени задатак из српског језика и књижевности на пријемном испиту добила је Оливера Максимовић, 4/4. Награђени су и сви ђаци који су ове школске године освојили медаље на републичком такмичењу. 

Хвала Илији Антићу, ученику информатичког смера, на забележеним фотографијама!

Теодора Утвић, 3/5

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s